Gryteretter
Biffgryte
Gryterett laget med friske rot grønnsaker, sopp og løk. Serveres med ris-baguetter-smør og salat (Inneholder: , gluten, melk, sennep, soya, selleri.) (baguette: gluten) smør:( melk) dressing:(egg, sennep, melk soya.)
1. gangsservering Kr. 250,- pr pers.
2. gangsservering Kr. 300,- pr pers.
Biff stroganoff
Gryterett laget med paprika, løk og sopp. Serveres med ris-baguetter-smør og salat (Inneholder: , gluten, sennep, melk, soya, selleri.) (baguette: gluten) smør:( melk) dressing:(egg, sennep, melk soya.)
1. gangsservering Kr. 250,- pr pers.
2. gangsservering Kr. 300.- pr pers.
Viltgryte
Lages på kjøtt av elg og hjort. Serveres med kokte poteter-varme grønnsaker og tyttebær (Inneholder: gluten, melk, soya)
2. gangsservering Kr. 345,- pr pers.
Biff Bourguignon
Fransk gryterett laget på oksekjøtt med sølvløk-sopp-gulrot-bacon og rødvin. Serveres med kokte poteter og baguetter (Inneholder: gluten, melk, soya.)
2. ganger servering Kr. 375,- pr pers.
Kyllinggryte Tandoori
Gryterett med kokos-ananas-eple-squash-gulrot-purre-paprika og chili. Serveres med ris-baguetter og smør (Inneholder: melk, soya, selleri.) (baguette: gluten) smør:( melk) dress
2. ganger servering Kr. 280,- pr pers.
Fårikål (Inneholder: gluten)
Kr. 275,- pr pers.
Hverdagskost
Brun lapskaus med flatbrød (Inneholder: selleri, gluten)
Kr. 188,- pr pers.(750 gram per person)
Minimum bestilling: 10 personer.
Prisene er inkludert mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.